29 Eylül 2010 Çarşamba

FlashForward



Tür: Bilimkurgu
Durum: Bitti
Yayıncı: ABC ( USA)
Başlangıç: Eylül 24, 2009
Bitiş: Mayıs 27, 2010
Bölüm Sayısı: 22

Durduk yere herkes bayılsa ve 2 dakika 17 saniye boyunca herkes rüya görese,hatta herkesin gördüğü rüya kendi yaşamının 6 ay sonrası olsa ne yapardınız.Rüyalarında geleceklerinden bir kesit gören çoğunluk mu şanslı yada bayılma esnasında araba kullanırken bayılıp ölen insanlar mı? Tüm dünyada tam bir kaos ortamı yaşanırken FBI olayı araştırmaya ve cevap aramaya başlamıştır bile,ajan Mark Benford anısında olayları araştırdığını hatta bir sürü ipucu bulduğun fark edecektir,FBI Mozaik adını vereceği ve herkesin anısını paylaşıp anılarında gördüklerini anlatabileceği bir platform oluşuracaktır.
Hiç bir anı görmeyen ajan Demetri acaba 6 ay sonrasında yaşamıyormudur? ,rüyasında başka bir adam ile kendini gören Olivia çok sevdiği eşini gerçekten aldatacak mı?, Bryce olay esnasında intahar etmek üzereyken anısında gördüğü Japon sevgilisi ile tanışacak mı? , evli bile olmayan Janis'in bebeği olacak mı? gibi daha özel sorulara karşın tekrar bayılma yaşanır mı? yada olay doğal mı ? soruşturmaları tüm hızı ile devam edecek.

İngiliz'lerin ünlü Coupling dizi'sinden tanıdığım Jack Davenport, Day Break'den tanıdığım Peyton List, Lost'un Penelope'si Sonya Walger, Lost'dan Charlie olarak tanıdığımız Dominic Monaghan, Supernatural'in eski Ruby'si Genevieve Cortese gibi dev oyuncu kadrosu zaten izlemek için yeterli bir neden.

Sıkmayan hikaye,ilginç konu,dev kadro ve her bölüm yaşanan heyecan fırtınası ile Flash Forward mutlaka izlenesi yapımlar arasında baş sıralarda olmalı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder